Last van vocht-en schimmel in uw auto?

Als u last heeft van schimmels en/of condens in uw auto, heeft u daar een oplossing voor nodig. Schimmels zijn namelijk erg slecht voor de gezondheid. En als u het probleem niet bij de basis aanpakt, blijft het probleem terugkeren en u aan het schoonmaken.

Schimmels ontstaan door een te hoge luchtvochtigheid en door warmte. Doordat uw lekkende rubbers of raam vergeten te sluiten bent voordat er een fors regen bui is gevallen, ontstaat er een te hoge luchtvochtigheid en uiteindelijk schimmel.

Schimmelsporen worden door oppervlakkige reiniging niet volledig verwijderd. Een groot deel van de schimmels is niet eens zichtbaar. Alleen schoonmaken volstaat dan meestal ook niet. Wij reinigen uw auto doormiddel van een sproei extractie methode en gaan hierna verder meer 180 graden stoom, dit overleeft de schimmel niet en wordt gedood.. Nadat we met stoom aan de gang zijn gegaan zetten we een ozon apparaat in uw auto om toch zeker van te zijn dat alle bacteriën gedood worden en eventueel nare geuren die overgebleven zijn ook verwijderd worden. Laat daarom nu uw schimmel verwijderen! en rijd er weer frisjes bij.

Wacht niet langer en laat ons uw auto onder handen nemen!

Wilt u schimmel verwijderen uit uw auto? Wacht dan niet langer. Voor het verwijderen van schimmel kunt u het beste professionele hulp inschakelen. Wij stomen uw auto en gaan met een sproei extractie tot in de diepe lagen om alle bacteriën te doden. Om zeker van te zijn om alle geuren te verwijderen zetten we er een ozon apparaat in.