Autoruiten blinderen

Wanneer je je auto laat blinderen door Autopoetsen Haarlem, beplakken wij de ruiten met een speciale folie. Deze folie is getint, waardoor de ruit donkerdergekleurd wordt. Onze klanten kiezen hiervoor vanwege de warmte werende werking, de extra privacy die zij krijgen of omdat zij dit een mooie toevoeging aan hun auto vinden. Wij bieden je verschillende tinten om uit te kiezen, namelijk met 5, 15, 20, 30, 35, 50 en 70% lichtdoorlaatbaarheid. Hierdoor kun je zelf kiezen hoe jouw auto eruit komt te zien en welke tint het best past bij jouw vraag. Hoe lager het percentage hoe minder licht de folie doorlaat. Dus hoe lager het getal hoe donkerder de folie. Wij hebben alle 7 verschillende tinten standaard op voorraad.

Welke tint raamfolie voor uw auto?

Autopoetsen Haarlem biedt u een ruim assortiment aan met altijd voldoende voorraad.

Wanneer je het bepalen van de juiste tint lastig vind, neem je contact op met Autopoetsen Haarlem of maak je gebruik van de Tintkiezer. Ook kun je eerst de kiezer volgen en vervolgens met ons bespreken wat je mogelijkheden zijn. Daarnaast kun je ook kijken naar onderstaande afbeeldingen van de diverse tinten.

assortiment

De warmtewerende werking van raamfolie?

Raamfolie is een perfecte manier voor het terugdringen van de zonnewarmte en UV-straling in je auto. Op ten duur zorgt UV-straling voor het verkleuren van je interieur. Laat je autoruiten blinderen en vergroot de privacy in je auto.

Onze werkwijze

Het tinten van autoramen is een precisie vakwerk. Alleen als de folie op de juiste manier en precisie door Autopoetsen Haarlem word aangebracht kunnen wij je 7 jaar garantie garanderen. Het tinten van autoramen is secuur vakwerk. Onze werkplaats is speciaal ingericht voor het tinten van autoramen dit om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Om stofdeeltjes zoveel mogelijk te beperken houden wij onze werkplaats erg goed schoon. Omdat de raamfolie erg gevoelig is voor stof. Het is daarom ook erg belangrijk dat de auto van te voren goed gewassen en gestofzuigd is, vooral rondom de autoramen.

De raamfolie word door ons vakkundig aan de binnenzijde van de autoruiten gemonteerd.

Voor vragen neem contact met ons op!

Voordelen van Blinderen

  • Bescherming van uw huid tegen uv-straling
  • Geen zichtirritaties meer, deze worden door de folie gereduceerd
  • Het beschermt beter tegen diefstal: uw eigendommen zijn minder zichtbaar en uw autoruiten zijn steviger
  • Uw interieur blijft langer goed doordat de folie uv-straling blokkeert
  • Uw auto krijgt een extra mooie uitstraling dankzij de getinte ramen
  • Besparing op brandstof, door het reducerende effect heeft u uw airco minder nodig
Ruiten tinten prijs

De gemiddelde montagetijd is +/- 4 uur (voor stations). De gemiddelde montagetijd voor hatchbacks/ sedans / coupe`s is +/- 2 uur.

Neem contact op met Autopoetsen Haarlem voor meer informatie over de prijzen bij jouw type auto.

De genoemde prijzen zijn incl. arbeid, materialen en 21% BTW. De uiteindelijke prijs voor je auto is erg afhankelijk van verschillende factoren zoals: type folie, grootte van de auto, de vormen van de auto, etc.