AUTO POLIJSTEN

Wilt u uw auto eens goed onder handen laten nemen? Vindt u het fijn om in een auto te rijden die er als nieuw uitziet? weg met alle wasstraat krassen die uw auto dof maken. Dan bent u bij Autopoetsen Haarlem op het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar om aan de slag te gaan om uw auto te polijsten. Wij zorgen dat u er schoon en netjes bij rijdt. Autopoetsen Haarlem staat voor u klaar in ons pand in Haarlem.

Wij gebruiken uitstekende kwaliteit schoonmaakmiddelen en poetsmachines om te zorgen dat uw auto in de beste conditie opleveren.

Voor het behoud van uw auto is niet alleen het technisch onderhoud van belang, maar ook de autolak heeft onderhoud nodig. Door allerlei invloeden van buitenaf ( b.v. industriële vervuiling, ijzerslijpsel, verfnevel, vogel uitwerpselen, hars, verontreinigde lucht e.d.) wordt uw lak ernstig aangetast. Wij raden dan ook aan om 1x per jaar je auto te laten polijsten.

HOE ONDERSCHEIDEN WIJ ONS TEN OPZICHTE VAN EEN DOORSNEE AUTOPOETSBEDRIJF?

Wij weten dat uw auto een zeer kostbaar bezit is. Of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. En gelukkig kunnen wij u hier bij helpen. Maar ook door het veelvuldig wassen van uw auto in een wasstraat met borstels ontstaan er vervelende kleine krassen op uw autolak, waardoor deze mat wordt. Met de juiste behandeling(en)(polijsten) en bescherming kunt u dit voorkomen. Het valt echter niet mee om dit zelf te doen aangezien het polijsten van de autolak een vak apart is. Na een professionele behandeling door autopoetsen Haarlem kunt u uw auto veel beter schoonmaken en in nieuwstaat behouden. Meer info op Car Care Expert auto polijsten. Auto Polijsten al voor € 199,95